Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN MIG

 

Sista dagen
viskar du
sanningen
i kramen
med tårar
i dina ögon
maktspelets deltagare
är fulltalig utan mig
du valde att stanna
din blick
när jag går
bär hjärtat i en vrå
som en skärva av oss båda






Fri vers (Fri form) av Susen VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-26 14:27



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fint och smärtsamt skrivet..
2023-03-25

  Åse Tropp VIP
Tycker om!
2021-02-01

  Lars Hedlin
Stark och känslofylld!
2021-01-28

  Eva Langrath VIP
Varsam sorglig text.
2021-01-26

    Lena Staaf VIP
Att bryta upp och lämna någon kan vara nödvändigt men också sorgligt. Det man hade tillsammans de stunder när det var bra kan ligga kvar och värka.
2021-01-26

  Sparvögat VIP
Krossad kärlek ser jag i sorgsna ord...
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP