Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... att älska de som hatar de som älskar varandra för att de som hatar de som älskar skall älska mindre att hata ...


The Force

ont och gott
två läppar i en kyss

... het älskog i gränslanden ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-26 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik