Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet själv

Det stormande havet
ligger nu stilla och blankt

Vatten sipprar ut
ur bergets porer

Tomrummet
är bergets förmåga
att andas

Vattnet
är livet själv

Solen
är den strålande källan




Fri vers (Fri form) av Vackertass
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-26 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vackertass