Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi var som närmast, var vi nära då ?


Man borde verkligen inte titta bakåt
men när våra nakna lår
låg lår vid lår
och vi läste våra dikter
som någon annan hade skrivit
och huvudena var fulla
och tankarna runda
och underliven dunkade i takt
med rimmen
ja då kanske vi var som närmast
och jag fick smaka din fot
för jag är ju sån
och det sa du med.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-26 18:08



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det var lite gulligt skrivet, det där!
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP