Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Multitaska

 

Jobbade som projektledare
inköpare samt transportör
spika golvlist som snickare
liksom familje-entreprenör

samtidigt tog åt mig gärna
barnpassningar trots panik
flexibilitet typ en ledstjärna 
egalt det var unge eller spik

såg oavlönat multitaskande
i detta något mycket viktigt
ty konstaterade i forskande
mansfälla finns ju på riktigt




Övriga genrer (Satir) av Bodingen VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-30 10:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Suveränt!
2021-02-02

  Loppan på Gotland
Vem sa att en man inte kan göra 2 eventuellt 8 saker samtidigt?? =0D

2021-01-31

    Lena Staaf VIP
Fin bild! Multitasking är en eftersträvansvärd egenskap hos både man som kvinna! Själv slår jag i spikar och byter däck. Och passar barn.
2021-01-30

  Öknens Ros VIP
Fin bild! ;)
2021-01-30

  Öknens Ros VIP
icke någon fälla
för alla borde gälla
för hem och hus sköta
borde annars få böta
lika lagar råda
för man o kvinna båda ;)
2021-01-30

    Sefarge VIP
Klok hänvisning till att "göra
saker"Man aldrig får
Betalt för i reda
Pengar men
som hjärtat
Glädjs
Av
;)

2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP