Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några rader på franska

Jag får väl önska mig lycka till med mitt egenintresse att läsa franska - en fana för renässansmänniskans bildningsideal (att bilda sig både för egen bildning och utbilda andra).

Récrits aujourd'hui, quelle que choose dont apparaitre qui'il un choix appararait.

Parier dans les figures sinon nom, soit nom que mot qu'ils replacement a travers. Je voudrais indiquer aucune figures qu'ils prendrons avec bensoin et apres usage du litteratur façon qu'il réveille noms avec g^out. Dans Gerarde Genette Figura II. Aprés tous les livres Figura I-III je peux suivant que je lis en peu francais.




Övriga genrer av frun
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-26 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun