Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngdlös

fallande fritt

inget motstånd

i en rymd utan slut

fallet övergår i flygande

kontrollerat manövrerande

överblick och förståelse skapas

loopingar, svängar, störtdykningar

ständig inlärning och förbättrad kunskap

panikartad skräck blev till storartad utveckling

genom välvillig omfamning, lärdom och förändring




Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-26 19:42



Bookmark and Share


  Horace
underbar vision
av vår mänskliga natur
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild