Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förföljd

Jag går i sakta mak på gatan
det känns som någon förföljer mig
vänder mig om men ser ingen

Går åt andra hållet
upplever samma sak
vänder mig om men ser ingen

Plötsligt inser jag att
min förföljare är inte bakom mig
den är med mig hela tiden




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-26 19:47



Bookmark and Share


  Margit Grell
Upplevelse av något som är nära, men som inte är skrämmande.
2021-02-01

  AiA Maria den fria


Talande
om allt som finns
men inte alltid syns
vid första anblick
ej nödvändigtvis
falsk och osant

Oavsett
upplevelser
av vikt

Tack!


2021-01-27

  Marita Ohlquist VIP
Tolkar texten som om det är obehagliga minnen som är svåra att bli av med!
Kan vara fel, men det är så jag tänker och känner.
2021-01-27

  Öknens Ros VIP
Ruggig känsla.
2021-01-27

  ULJO
Skrämmande upptäckt.
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP