Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2020-01-26


Hjärtflimmer


Din rodnad i öst som flyttfåglars vingslag
i mitt hjärtas vänstra förmak.
Du ger mig arytmier. D
efibrillator, elstötar finns i trapphuset.
Smaken av ekvatorn i dina skrattgropar
möblerar om världskartan i mina hormoner.


Skiftar republik i min drömfångare
över sängramens nackstöd.
Solnedgången ömsar skinn framför mitt ödes
andetag i mellangärdet till mitt modersmål. 


“suck...suck alltså”


Ackompanjerad av Arizonas ekolod
när min nya världsbild pustar ut
i Grand Canyon 
“Arizona  Arizona”
Baby - ta mig dit...
on a roadtrip in The United States of America


- cause “I have a dream” - wake me up!




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-28 18:57



Bookmark and Share


    Hanna.S
Let me keep on dreaming. Din text är lika drömsk som verkligt hemsk och smärtsam. Du beskriver så många känslor med väldigt få ord. Vackert och helt underbart!
Hon inte bara kallar sig poet, hon är en poet.
2021-01-30

  Solstrale VIP
Ja arytmi är inget att leka med, men fjärilar i bröstet kan stundom uppskattas, så som dina texter ger en, en slags nyfödd läslusta!
2021-01-29

  BenGust VIP
Ommöblerande perspektiv och världsbilder.
2021-01-28

  Ola Rydberg
Du är så orginell och uppfriskande att läsa
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP