Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kärleks skull dröja, är inte att handla emot sig själv


stannar på jorden

för hennes skull vill jag bli

åter en slyngel




Bunden vers av Horace
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-27 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace