Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöleopardens revir

Du såg att jag såg.
Du hörde att jag hörde.
Osynligt eko.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-26 22:59



Bookmark and Share


  Yrre VIP
verkligen på pricken fångat där!
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP