Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är kort, så lev det nu.


Borta

I tidlös kostym
I tid och otid
utan förtröstan
kommer den
och lägger
förgänglighen
på marken
vid våra fötter

Minns er
som vandrat
bort

ur min hand
dricker lyckan
vatten
sedan fortsätter
Livet




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-26 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard