Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp


Först tveksamt kvitter
sen kaxigare kråkkrax,
ljud genom ventil.
Seriestart för känslor,
ljuset kommer tillbaka!




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-26 23:18



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ja, ljuset börjar ändras nu.
Längtar fåglarna. Fin tanka.
2021-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP