Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


allting har ett slut


Vädjan


Försök
ett tag till
att stå ut

vi hoppas att
det snart är slut

på restriktioner
och coronasnack

så vi kan ta vårt
pick o pack

Bege oss till vår
sommarstrand

vår tillflyktsort
vårt sommarland

Försök ett tag till
att stå ut

även pandemier
har ett slut




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-18 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP