Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: AndLou


Vinterhav

 

Det är en bitande kall morgon

och jag står där på stranden

den saltstänkta luften runt mig

är nästan krispig

då när de första solstrålarna

landar på havsytan

de skapar små gnistrande

och bländande reflektioner

 

långt där ute hördes

det dova dunket från ett fartyg

ljudet spreds över vattnet

och in mot stranden

men morgondimman till havs

hindrade mig att se

jag stod där helt förstummad

av naturens scenerier

 

ja jag kan känna havet

i varje andetag jag andas

och den nya soluppgången

förstärker stundens skönhet

det är ett brusande susande rullande

där i havets egen puls

som nu vaggar mig sakta

till en njutningsfull och själslig ro

 

 

 Copyright © AndLou

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-01-27 08:33



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Oj så fint! :-)
2021-02-01

  bibbi ahrnstedt
Vilken härlig känsla och närvaro
2021-01-27

  Kajan VIP
Här finns harmoni, att vila i.
2021-01-27

  Kungskobran VIP
Känner igen allt
2021-01-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Naturens skönhet i symbios med människans inre, skriver du så fint om.
2021-01-27

  Öknens Ros VIP
En vacker bild som du målar upp, havet en källa till lugn och ro.
2021-01-27

  ULJO
Så sanslöst bra
2021-01-27

  Sparvögat VIP
Havets skönhet i dina vackra ord...
Mannen och havet
2021-01-27

  alicja lappalainen VIP
en vacker bild av havet och
en människa.
2021-01-27
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP