Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gillar inte föreskriven pluralform av "haiku", varför jag valde denna titel för denna trio.


Haikutrilogi


Barfota i trappan
Månskenet genom fönstret
Januaris kalla fötter

---

Huset på kullen
Vinternattens stjärnhimmel
Hennes andning här

---

Katten i mitt knä
Värmen från kaminens eld
Vinterns skorstenar




Bunden vers (Haiku) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-27 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP