Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens famn

 

 

 

När du är ledsen och orolig
vill jag vara dig nära

hålla om dig
vagga dig till ro i kärlekens famn

 

när du är glad och harmonisk
vill jag vara dig nära

hålla om dig
vagga dig till lust i kärlekens famn

 

min famn är öppen för dig

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2021-01-27 10:20



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Kärlekens så fin beskriven.
2021-02-26

  Magdalena Eriksson VIP
Mycket fin och vaggandet som blir av upprepandet av famn
2021-02-02

  Olof Lagerhorn VIP
Förtröstansfulla ord om kärlekens kraft
och förmåga att vara närvarande.
2021-02-01

  Rise Little One
Kärleksfulla texten som värmer läsarens hjärta
2021-01-28

  limerick
Vackert och kärleksfullt!
2021-01-28

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivit!
2021-01-28

  Gunnel Eriksson VIP
Fint om tålig kärlek.
2021-01-27

  Peter G VIP
väldigt fin och kärleksfull dikt!
2021-01-27

  M.Eta
En sådan famn borde alla ha! Fint!
2021-01-27

  SatansSon
Inte öppen för vemsomhelst hoppaS jag
2021-01-27

    Lena Staaf VIP
Finare kan det inte sägas om att älska i nöd och lust!
2021-01-27

  Niliboy
Så fint!
2021-01-27

  ULJO
Så fint
2021-01-27

  Solstrale VIP
Ödmjukt om kärlekens kraft att knyta band!
2021-01-27

  lila fjäderblomman VIP
Vackert varmt!
2021-01-27

  Öknens Ros VIP
Fin och varm text.
2021-01-27

  AiA Maria den fria


Tack!

Omfamnar
Kärlekens
fria flöde
högsta
medkänsla
bär och är

Tack!
2021-01-27

  Feliaxel VIP
Fantastiska kärleksfulla rader
2021-01-27

  Eva Helene VIP
Vacker dikt i kärlek skriven!
2021-01-27

  Sparvögat VIP
Sann kärlek tecknad med ömhetens hand...
Så fint och förtröstansfullt lägger du orden!
2021-01-27

  Maria Sundelin VIP
Vackert
Kramar
2021-01-27

  Kajan VIP
Vilken harmonisk, förtröstansfull dikt; om att finnas där för varandra. Texten har en lockande mjukhet, vaggande ro.
2021-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP