Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnlig fägring

Jag går med högklackade, ja
då vickar man på rumpan så bra.
Så tight som möjligt ska det va
allt skall synas mycket bra.
Så mycket bart som det bara går
skönt befriat från allt hår.

Läpparnas färg skall lysa klart
locka till kyssar såklart.
Ögonbrynens svarta färg som kontrast
lockar till ögonkast.
Smycken som glittrar härligt
skall fresta begärligt.

Urringning djup och fin,
skall locka männen att titta därin.
En frestande makeup
lockar varje manlig tupp.
Allt som låter sig göra
för att mannen förföra.

Frestelsen är ett hot
som är svår att stå emot.
Men sänk din blick min vän
titta inte in i ögonen,
det kan vara farligt
bäst att ta det varligt




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-27 11:23



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Satir
men för många
uppradade sanningar

får mig att reflektera
över hur mycket människan
tror sig veta


Tack!
2021-01-27

  Feliaxel VIP
Allt detta tror jag beror på inneboende osäkerhet hos en som inte litar på att man duger som man är
2021-01-27

  Solstrale VIP
Ja... Vad ska man säga då?
Om en kvinna inte ens blir sedd
för den hon är, hur hon än gör,
kanske det inte är konstigt hon tror
att hon behöver ta till allt det där...

När mobben både bland tjejerna och killarna sagt sitt, för hon inte duger som hon är enligt dem då inte konstigt att allt prål tas till... Om ni bara visste!
2021-01-27

  Öknens Ros VIP
Dagens konstlade ideal är inget att eftersträva, förr eller senare tar åren ut sin rätt och skönheten flagnar.
2021-01-27

  ULJO
Hos en kvinna är insidan det viktigaste
2021-01-27

    Sefarge VIP
De flesta bryr sig ej
Vad som finns under
Motorhuven bara allt
I övrigt ser skinande
Bra ut?
;)
2021-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP