Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här

 

 

Jag vill

inte vara

här

men var

ska jag annars

vara

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-27 12:48



Bookmark and Share


  Burn

För det första: Väldigt roligt att du skriver igen! Din röst är saknad.

För det andra: Med tanke på det som skedde för dig förra året så förstår jag att du inte vill vara här. Den förlust du gjorde är inte något man återhämtar sig ifrån bara så där utan vidare.

Det är en hemsk fråga du ställer då det finns ingen annanstans att ta vägen. Jag avskyr svaret på den frågan då jag har ställt mig den så många gånger eftersom jag inte heller vill vara här. Inte som den här världen är.

Det finns en till glädjande sak: Du är lika rak som du var förra året. Det tycker jag om.

2021-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP