Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur det stilla varat



Ur det stilla varat

droppföll en fjäder

ljudlöst tog den mark


men inte utan en lätt
skakning bland ytlagren


Efteråt fick allt klang

ut ur kristallen flöt ord

somliga bar andra utestängde




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-27 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ur tystnades mjukhet får en känsla eller upplevelse kropp i ord.
2021-01-31

  Solweig Jansson VIP
Spännande och mångtydiga bilder !
2021-01-30

  Mitt inre väsen
WOW!!
2021-01-28

    Lena Staaf VIP
Jag får en bild av en lätt dallring av en snötyngd gren när en fågel tappat en fjäder. Men det kan ju också läsas väldigt symboliskt av en känsla som sätts i rörelse
2021-01-27

  AiA Maria den fria

Klingar
-i flöde

I det lilla
ALLT det stora



Tack!
2021-01-27

  Elinor Sörensson VIP
Texten skapar hos mig en bild,
som i slow motion, av hur något
litet kan starta något stort.
Som en fjärils vingslag.

Superb titel.

2021-01-27
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP