Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De magiska äges inte…

 

Skratten!

Glädje!

 

Den underbara känslan

Äger inte alla själar

 

Hoppet!

Tro!

 

Den transparanta känslan

Äger inte alla själar

 

Kärlek!

Förlåtelse!

 

Den ofattbara känslan

Äger inte alla själar

 

Somliga saknar tilltro på magin

Andra ej kan leva utan magin i själen

 

De magiska och underbara dem

Får man inte dem utifrån

 

Utan de växer inifrån i själen och gratis




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-01-27 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP