Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pausa livet

 

Känner man sig!

Ensamt!

Trött och orklös!

 

Då är det dags att pausa livet

 

Upplever men inte längre

Magiska drömmar!

Ingen mening med livet

 

Då är det dags att pausa livet

 

Har man ingen familj!

Inget hemland att återvända till

Ingen existens i världen

 

Då är det dags att pausa livet

 

Saknar man inte längre

Upplevelser

Äventyr och fester

 

Då är det dags att pausa livet

 

Saknas man ej längre av någon människa på jorden

Av någon religion

Av demokratin

 

Då är det dags att sluta sitt eget liv

 

Jag pauser inget liv i mitt liv!

Jag pauser ingen dröm i mitt liv!

Jag pauser inga falska jag, Naji!

 

Jag begår självmord!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-01-27 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP