Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det inte i de vuxna orsaken sipprar ut för..


Vem skapar monstren?

Efter en sömlös natt tycktes en man säga:

"-Det är monster."

Är "monster" placerade där ovanpå?

Som nu skrämmer mig genom, bredbandet?

Får det att verka som något farligt händer mig.

En "träningslägenhet" där personalen sitter
och övervakar mig under tiden, som studie?

Eller tidsfördriv?

Är detta mitt helvete bara skoj för monstren?

I min skräck, min rädsla över det okända
så har dom roligt och skrattar åt allting..

Gud, vad jag kräver rejält skadestånd.

I så många år som detta pågått
och nu är jag riktigt förbannad.

"Monster" och de ansvariga så patetiskt.

(Det här är ingen intressant förklaring i filmen)

Låt det stanna i verkligheten.

(Mannen därutanför som för över 5 år sedan sa att
dessa kan man inte ha i samhället, nu är det tydligt
att han visste vad han talade om, vem är du vännen)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-27 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP