Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när natten faller på


jag har lärt mig tycka om dig
du som skrämt mig så
när du kommer blir jag inte längre rädd
jag ber dig inte gå

nu kan jag längta efter att du ska komma
längta efter din mörka famn
att få sluta mina ögon
och fara in i drömmens hamn

jag har lärt mig att inte frukta natten
det värker inte längre i mitt bröst
du gör mig inte längre illa
istället du ger mig tröst

nu kan jag längta efter att du ska komma
längta efter din trygga famn
att få sluta mina ögon
och fara in i drömmens hamn




Bunden vers (Rim) av Klint
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-27 17:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur natten har förändrats från en negativ tid till en positiv!
Bra rimmat.
2021-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint