Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slickare


jag är en slickare
jag älskar verkligen att slicka

dag som natt
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-27 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP