Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


januari


Aversion


Jag gillar inte januari
eller gillar...
jag har en liten aversion mot januari

som har att göra med att jag
för sisådär tjugo år sedan
drabbades av allmän blodförgiftning

i just januari

Det var en oförglömligt
ruskig upplevelse
som kunde gått illa

så varje januari ser jag till
att jag har fullt upp att göra
så jag inte behöver bli påmind
om den händelsen

När tiden släpat sig fram till den 27:e
börjar jag slappna av lite
för då är det inte många dagar kvar
tills vi snubblar in i

Februari




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-27 21:20



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
gillar inte vintern alls.
2021-01-29

  Cikoria Blå VIP
Det blev ju en bra text, trots att anledningen till att det blev en text, inte var så bra.
2021-01-27
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP