Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konstverket ovan är egen skapat nu i helgen för att skildra denna ypperligt fina text .. den är dessutom signerad med mina initialer och år .. så upphovsrätten tillfaller med andra ord mig själv ,


Vita vidder

 

Månens bleka sken 

lyser bakom granar 

kastar mörka skuggor 

längs den gnistrande snön 

 

I fjärran hörs ett ylande 

från vargflockens jakt på mat 

lappugglan hoar lätt 

från sin gren i granen 

 

genom tunnlar i snön 

tassar tyst en liten mus 

långt från sitt hus 

 

månen vandrar över natthimmlen 

lyser med sitt bleka sken 

över slott och koja 

 

över vita vidder 

vargflocken jagar 

i skenet från den bleka månen 




Prosa av Mr_Solstråle
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-27 20:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vacker prosa lyrisk naturromantik! Sätt nu en vacker vinterbild från ditt fotoarkiv till denna, kanske en av dina tävlingsbidrag? Mycket fint! Den bästa du skrivit!
2021-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle