Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt sätt att älska dig

dansa med min desperata tunna kropp
ta mig närmre än någon någonsin
dra mig upp ur mörkret
håll mig tills jag slutar skaka
säg att allt är okej
det är det lilla jag begär
så ska jag älska dig




Fri vers av citronfjäril
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-27 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citronfjäril