Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett ras

Jag bara rasar
så där 2 meter i timmen
ni hinner inte med
hinner inte med att
bygga stöttor

jag berättade inte
för någon
viskade bara tyst
in mot väggen
jag rasar nu

bara 4 meter kvar
till botten
känner mig hemma
här också

här finns tystnad
intet
skitiga kläder
olust till allt
men jag låtsas le

och där slog jag i
fan vad det gör ont




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 528 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-27 22:15



Bookmark and Share


  SatansSon
bantar du? idag tänker inte jag banta. får choklad och popcorn påse.m. och mjölk till kaffet. gott.
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP