Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill inte bli nån tungvrickare

man behöver inte
gå i skrivskola, snyta sig
sno åt sina snören,
mumlar du
– meningslöst

du vill inte vattna dig
veta, vidga vyer
du vacklar varsamt,
rädd för samtid
– vindtålig

rim är så tråkigt
personlighetslöst, randigt
ingen som rimmar
får applåder av harar
briljant
raljant!
nåt
på r




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2021-01-27 23:22



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Cool dikt.
2021-02-03

    ej medlem längre
En högst personlig text som vibrerade av känslor och insikt. Jag läste med behållning - rimmet är inte viktigast!
2021-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer alltid att rimma.
Blir folk provocerade är det en bonus.
2021-01-30

  SatansSon VIP
nu har du lyckats med examen i assonans iaf. mycket bra text.
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP