Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet


27 januari


Vi ska inte glömma.
Vi glömmer inte.

Men vi glömmer att
det kan hända igen.

Inte exakt på samma vis.

Ondskan visar sig på
nya sätt hela tiden.

Ondskan klär sig i vackra
kläder och ler och lockar.





Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-27 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP