Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eden



Värm min hud med kyssar
Tänd mitt hjärtas brand
Vägled mig i natten
Tillsammans hand i hand

Ett njutbart självplågeri
Likt att äta förbjuden frukt
Där mjuka portar blottar
En mättad värld av fukt

Först när sömnen trotsa flykta
Och du ritat cirklar på min hud
När rösten tappar styrka
Och det blir slut på ljud

Först då kan vi vila
När du viskat de vackraste orden
Blott då kan jag veta
Att Eden finns på jorden





Bunden vers (Rim) av Bortom stigen VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-28 00:25



Bookmark and Share


  Blåmes
Vacker, njutningsfull och målande.
2021-08-08

  Arne Björn Fredriksson
vackra kännbara ord i en mycket vacker poetisk dräkt
2021-07-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbart skaldat!
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP