Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vara.

I sanningens minut
Inför slutgiltiga svar
Där frågor utan avslut
Tynger och dränker .
Ett liv i skuggan
Där andra tagit plats
Och där i skymningen
Kanske slutet är nära.
Ett liv
En tillfällig parentes
Litet liv
Där stupet ter sig så nära..
Hur göra rätt?
Att våga vara i sanningen
Att våga vara rädd
Våga visa sig svag.
..ingenting är givet
Förutom dödens närvaro
Vår tid är kort
Så våga göra dig rättvisa.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-28 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP