Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Så se liv!

fånga sa hon och kastade vilande solfrön som snöflingor från den klara himlen.

jag la mig ner och lät dem grodda sitt från huden,
mina ögon fäste vid det översta av topp och
jag tänkte dem som ett smycke, som ett barrblomster i vintertid.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-28 06:08



Bookmark and Share


  ULJO
Frö till nytt liv.
Fint
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP