Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bläckfisken






och hennes själ

bläckfisken låg

kvar på silverfatet i

den beryktade salongen


de svarta stjärnorna rann ut

som formlösa ansikten

skapade djuphavsvågor

i hennes smärtfyllda längtan


och soluret hade lösgjort sig från solen

stod förstelnad kvar i tystnad

och väntade

när fullmånen spann likbleka slöjor

över hennes törstiga ögonvitor

















Prosa av Androiden VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-01-28 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP