Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag sitter i mitt rum i fåtöljen

jag sitter i mitt rum i fåtöljen tyst och 

blundar och försöker känna mitt inre 

 

men jag känner ingenting . inga känslor 

inga minnen inget hopp inget i sinnet 

 

jag känner mej död känslomässigt inget 

finns kvar ut av allt jag en gång hadde .

 

jag som var så full av liv och framtids 

planer drömmar önskningar och fantasier 

 

men allt är borta jag sitter bara i ett tomnt

skal i min fotölj . och försöker känna något 

 

ut av den ungdom jag engång bar i min kropp .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-28 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten