Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Maskulin av AiA Maria den fria


Män

Stackars män
det är synd om dem
som så förskräckliga är
och på mänskligheten tär
de skapar bara misär

Låt det få ett slut
häng dem ut
till spott och spe
så får de se
hur verkligheten e




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kungskobran VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-28 09:53



Bookmark and Share


    frun
Alla ska veta sin plats.
2021-01-29

    lydriket
Bra text om politiskt korrekta generaliseringar om "män".

Varför bokar de politiskt korrekta inte in ett studiebesök på någon av anstalterna i Kumla, Hall, Hällby, Norrtälje, Salberga, Saltvik eller Tidaholm för att studera "männen"?

Litar de politiskt korrekta mer på narrativet från godhetsregimens SVT och SR än på sina egna ögon och öron?
2021-01-28

  Koloristen
Män? "Män" som inte kan respektera ett nej från en kvinna utan skall tvinga sig på henne betraktar inte jag som riktiga män. Inte ens särskilt mänskliga. Det är monster det handlar om.
2021-01-28

  AiA Maria den fria
Fint att ”Maskulin” inspirerat:)
Tack!

I min text framgår inga kön...

Själv känner och tänker jag att det är hög tid för människan att se ”förbi” könet och ta medvetet ansvar för mänskligheten i medkänsla.
Jag väljer bort att ”tycka synd om” utifrån att den meningen förmedlar bilden av det ultimata offret som inget själv kan göra för att påverka sin situation.
Jag känner med människor som lever i den ”sanningen” och väljer själv en annan.

Tack!
2021-01-28

  Solstrale VIP
Kanske inte men lite förebyggande arbete för allas människovärde ska kunna uppdateras via utbildning och i det civiliserade samhället ska även pojkar få slippa växa upp utan stöd, för de har också rätt att få lära sig om rätt och fel... Just nu i statistiken är män överrepresenterade i brottsstatistiken våld, hot, mord och det kunde enkelt fått istället stå 50/50 på den fronten, dvs inte ska bara flickor vara vinnare, kanske detta vuxna män som försummades slår tillbaks emot och hatar kvinnor för,,, är det socialt fostrat månde? Lär oss förstå alla kloka, varför män ska slå och kvinnor tiga!?
2021-01-28

  Öknens Ros VIP
Kan man ana en viss ilska bakom orden, eller missförstår jag?
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP