Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en fin dag!

Känslan kommer till mig
Rysning i ryggraden

Skakar överallt
Men det är en fin dag

Snart går solen ner
Låt den inre resan börja

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2021-01-28




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-28 10:36



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Tycker om!
2021-02-01

  StinaJ VIP
Så fint.
2021-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2021-01-29

  ULJO
Fint
2021-01-28

  helenita VIP
Trots allt är ”det en fin dag”!
Hoppas den känslan tar över o att den inre resan blir vacker.
2021-01-28

    ej medlem längre
Slutraden är riktigt fin, den största och viktigaste resan vi någon gång kan göra.
2021-01-28

  Maria Sundelin VIP
Vi får hoppas på att den känslan håller i sig
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin