Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oklar


Drömmen jag sover med änglar o demoner

Änglar och demoner jag vet att vi sover,
jag drömmer i stunden och försvinner i djungeln,
Livets tråd är som en planta från att den sås
Till att den går och dansar till våran låt.
Gud Förlåt jag är så kär och kåt
i livets sköra gård, får jag lov?
Tanken som spinner ta mig tillbaks till drömmen o försvinner,
dags att vakna för vi hinner
för hjärtat jag känner de brinner




Fri vers av Ettväxandefrö
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-28 10:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tror du verkligen att Guds änglar och Satans demoner kan samexistera?

2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ettväxandefrö