Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Någon har sagt 'det måste vara en härlighet att vara döv. Att bara veta av ljud som vibrationer i luften.' Vilket nog en och annan lyssnare kan ha en högst egen uppfattning om. Deras 'salighet', är istället beroende av ljud.


eller kanske bara en annan sida av saken




En lyssnare är beroende av ljud.
Vilka ljud som helst.

Skillnad en ljud och ord
är uppenbar.

Även i ett 'fängelse'
har en läsare krav på ord.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-28 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP