Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JUSTITIA - rättvisans gudinna i romersk mytologi. Tack!


... ... ... ... JUSTITIA ... ... ... ...


Rättvisa
Demokrati
Medmänsklighet
är inget som bara händer
ej heller något som vi ”får och äger”
samtligt skapas genom
öppna hjärtans
Medvetenhet

-Ansvar
att DELA







Tack!

AiA Maria den fria




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av AiA Maria den fria
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-28 13:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket bra och gott förmedlat!
2021-01-29

  Kungskobran VIP
Fru Justitia väger med sin våg,
är du förunnen din rätt
eller väger du för lätt?
2021-01-28

  ULJO
Det är tyvärr inte att ta för givet.
2021-01-28

  Sparvögat VIP
Tack för orden om rättvisans kamp...
2021-01-28

  Öknens Ros VIP
Demokratin är inget givet, den måste vi hela tiden kämpa för. Det är en ständig kamp.
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria