Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28/1

Det närmar sig ... 

vårljuset. 

Det spritter till ... 

av tanken.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-28 14:44



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP