Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pariserhjulet

 

Tidvis är jag levande

hungrig

brottas inte med tvivel

sprakar av lust

ser framåt

 

tidvis är jag draken

eldfängd i tal och skrift

briljant i varje ton

kaskader av ljus

över förväntansfulla bilder

 

men

alltför ofta dyster

introvert

bakbunden av vämjelse

dalande

i bottenlöshetens kalla händer

 

vittrande i tanke och bild

söker jag mig åter

till början av livet deluxe.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-28 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP