Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den excentriske journalisten




Hon sades vara en av
landets allra största
ledande Feminister

Så när hon tog in på ett
Hotell

Ville hon absolut försäkra
sig om,att endast nya *hon
-dukar* hade tilldelas henne.






(*Och inga bättre beg. som mansgrisar
typ Leif G.W. Persson kunde tänkas ha
frotterat sin mask-ulina lekamen med)







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-28 17:29



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Hen hit och hen dit, vart tog henom vägen???
2021-01-29

    Lena Staaf VIP
Men vad gör hon med sina händer? Sina hender. Några han-dslag blir det väl inte.
2021-01-28

  Kungskobran VIP
Varför inte tamponger och bindor åxå,
förmodar att landets största feminister använder sådana åxå, med de kanske äter något för att slippa detta ok.
Kanske Hen-dukar kan duga,
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP