Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädrets okunskap

Ibland uppför sig vädret
som om det aldrig hört talas
        om meteorologernas prognoser.

Upprörande!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-28 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP