Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänsla


Sprakar
eldar
flammar
Mörkret söker tränga
sig på

Men solen
vägrar släppa
taget om
Dagen






Fri vers av C Lupa
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-28 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C Lupa