Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan säga saker och ting på olika sätt

Excentriska ord är välsedda för den moderna hjältinnans oförvägna ödeslott att tycka om det klassiska och hylla den moderna litteraturen som vitaliserar och berikar traditioner.

I all sin dar är ett förlegat utrop men alla förstår på 2000-talet vad det betyder i bemärkelse förvåning eller missräkning.

Vad i alla sina dar gör hjältinnan? Hon ber inte mannen stanna hemma från krig som under antiken, men i fredstider föder hon fortfarande ungar.

Jag tror att hon har glömt sitt hjältemod, men inte försummat det på något sätt.

Vad i all sin dar gäller någon annan, som hjältinnans berättade om och som handlade om någon som kört över hennes fötter.

Du käre tid
Kära hjärtans då
Vad i hela friden
I fred och otid

Eller någonting helt konkret:
- Det är viktigt att visa stil! sa hjältinnan som tyckte att det brast lite i hyfs hos några som hon därför inte längre litar på, men det fanns kanske ingen anledning till tilltro.




Övriga genrer av frun
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-28 20:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grynkorv t ex.
2021-01-29
  > Nästa text
< Föregående

frun