Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Voe sentää - Jösses ändå

 

 

Nyt on syämesä iha tärveltynnä

Ko  rakkauen tul poltteloo

Mihinkähä se viel tuan poijan vie

 

Hupulainen vaa hymmyilöö iteksee

Puheloo ja puheloo

 

 -

 

 

Nu har han förlorat sitt hjärta i  kärlekens eld

 

Vart ska det ta den där pojken ännu

 

Flickan bara ler för sig själv

Pratar och pratar




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-28 20:23



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Fint att du skriver finska på dialekt. Det förhöjer läsupplevelsen.
2021-01-31

    frun
Sedan säger väl någon till flickan att hon ska vara tyst.
2021-01-28

  Pirjo VIP
Var så god! :-)
2021-01-28

    frun
Vill du översätta texten till svenska, tack!
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP