Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan publik

Om du bara såg.
Det mina inre stjärnor
vill visa dig.
Om du bara visste.
Vad mina drömmar
vill låta dig veta.
Om du bara anade havet.
Då skulle du ana mitt inre
korallrev.
Om jag får lov att presentera dig som
fröken hemlighetsfull.
Då skulle jag bevara din hemlighet
i mitt hjärta.
Om du bara känner en känsla.
Då skulle jag ge en känslomassage
i diktform.
Om du känner rädsla.
Låt den landa hos mig.
Jag låter det färdas över skapandets
moder.
Om du formar diktens spröda ord.
Jag skulle kalla dig livets poet.
Om jag får vara din. Varje timme. Varje minut.
I min fantasi.
Du min ängel.
Jag ditt skyddshelgon.
Men i den svarta natten.
Du bara hör mig viskar.
Jag bara vill låta dig veta.
Vad som än händer.
Är det du som är den enda stjärnan
på stjärnhimlen.
Alla de andra är osynliga.
Även inför dem själva.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2021-01-29 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP