Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömskiss




När natten kommer ligger jag som ett bogserat skepp i hamn, vattnet står stilla - men besättningen är i land dansar runt en eld som om de försöker framkalla hägringar; drömmen - flyktig som förnimmelsen av Gud. I pakt med glömskan.

Det finns saker som man vet men inte minns - som en kompass som vrider upp världen för att fånga sagan.

Utan mål tecknas världen i ett mönster de första lagret är det samma som det sista och alla mittemellan. Det är bara ingångspunkten som är annorlunda.




Fri vers av Knark VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-29 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP